| Siegfried Schtauffen | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
AmySorel Webmaster
Poeet p?íspivku : 683 Age : 32 Město : Karlovy Vary Oblíbený charakter : Raphael,Amy,Siegfried Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Siegfried Schtauffen Mon Aug 13, 2007 3:25 pm | |
| Jeho příznivci,pište sem! | |
|
| |
Mattoni Středověký válečník
Poeet p?íspivku : 311 Age : 31 Město : Olomouc Oblíbený charakter : Siegfried, Seong Mi-Na Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Mon Aug 13, 2007 3:33 pm | |
| je cool | |
|
| |
prominka Středověký válečník
Poeet p?íspivku : 315 Age : 29 Město : Ostrava Oblíbený charakter : Tira,Cassandra.... Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Mon Aug 13, 2007 8:15 pm | |
| Tak já jsem se jeho příznivcem stala až po přečtení tvé povídky... | |
|
| |
AmySorel Webmaster
Poeet p?íspivku : 683 Age : 32 Město : Karlovy Vary Oblíbený charakter : Raphael,Amy,Siegfried Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Mon Aug 13, 2007 8:52 pm | |
| Jj,tam se mi podařilo celkem pěkně vystihnout jeho osud.Z temného ,,šílence" na rytíře správné cti .Každopádně vzhledově mi taky nepřipadá špatný | |
|
| |
solid__snake Webmaster
Poeet p?íspivku : 225 Age : 34 Město : Opava Oblíbený charakter : Yoshimitsu Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Tue Aug 14, 2007 6:15 am | |
| no mi přijde jako mamlas.... ale jinač hraje se za něj celkem dobře... | |
|
| |
AmySorel Webmaster
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Tue Aug 14, 2007 11:08 am | |
| Tak mě na jeho stylu boje vadí akorát ta doba než se rozmáchne...i když s obouručákem se asi rychleji ani ohnat nedá | |
|
| |
solid__snake Webmaster
Poeet p?íspivku : 225 Age : 34 Město : Opava Oblíbený charakter : Yoshimitsu Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Thu Aug 16, 2007 2:42 am | |
| - solid__snake napsal:
- no mi přijde jako mamlas.... ale jinač hraje se za něj celkem dobře...
aj splet sem se tadle věta byla míněna do jiného topicu, konkrétně patřila Kilikovi.... Siegfried je samozřejmě týpek, a jeden z mých nejoblíbenějších bojovníků... | |
|
| |
AmySorel Webmaster
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Thu Aug 16, 2007 11:29 am | |
| Tak to je něco jinýho,o Kilikovi bych to řekla taky | |
|
| |
AmySorel Webmaster
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Thu Aug 16, 2007 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Nikol Siegfriedovo háro
Poeet p?íspivku : 75 Age : 30 Město : Litvínov Oblíbený charakter : Seong Mi-Na,Siegfried Registration date : 19. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Sun Aug 19, 2007 9:59 pm | |
| Siegfried je hned po Seong Mi-Ně mím druhým favoritem a hlavně se mi líbí jeho hlas | |
|
| |
Dark Dream Drátěná košile
Poeet p?íspivku : 20 Age : 31 Registration date : 14. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Sun Aug 19, 2007 11:18 pm | |
| Ma skvelej hlas! Je hustej ale nwm porad za koho hrat protoze kdyz sem si upravil ovladani tak se mi za zasalamela hraje dobre no tak nwm no......a dej sem pls ZASALAMELA do charakteru doufam ze ma taky naky priznivce!!! | |
|
| |
Dark Dream Drátěná košile
Poeet p?íspivku : 20 Age : 31 Registration date : 14. 08. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Sun Aug 19, 2007 11:24 pm | |
| Mohla by si sem dat tech vic charakteru např: ZASALAMEL uz sem to psal před chvili heh a pl ssezen ty obrazky zkousel sem to dat a nejde to................jo a pls kdyz dohraju za NIGHTMARE kampan no tak a budu v ty pohadce mackat G a jk se promeni v to monstrum tak da se za to nak hrat? | |
|
| |
AmySorel Webmaster
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Mon Aug 20, 2007 12:35 pm | |
| S tím mačkáním G mi to taky nejde,protože zkratky tlačítek si nikdy nezapamatuju .Jinak co myslíš za ty obrázky? | |
|
| |
AmySorel Webmaster
| |
| |
solid__snake Webmaster
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Mon Aug 20, 2007 4:51 pm | |
| - Dante napsal:
- Ma skvelej hlas! Je hustej ale nwm porad za koho hrat protoze kdyz sem si upravil ovladani tak se mi za zasalamela hraje dobre no tak nwm no......a dej sem pls ZASALAMELA do charakteru doufam ze ma taky naky priznivce!!!
myslim že ani není moc velký problém ten topic založit sám... | |
|
| |
cervantes Custom character
Poeet p?íspivku : 53 Age : 27 Město : chomutov Oblíbený charakter : skoro všichni a nejvíc cervantes Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen Sun Nov 11, 2007 9:59 pm | |
| siegfried má hustý hlášky jako what a joke atd. | |
|
| |
AmySorel Webmaster
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Siegfried Schtauffen | |
| |
|
| |
| Siegfried Schtauffen | |
|