AmySorel Webmaster
Poeet p?íspivku : 683 Age : 32 Město : Karlovy Vary Oblíbený charakter : Raphael,Amy,Siegfried Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Wanted (manga) Thu Aug 16, 2007 2:31 pm | |
| Takže přidávám mangu.Příběh se odehrává v 17.století a není v něm nouze o hrdinské činy.Příběh vypráví o dívce jménem Armélia,jenž ztratila svou lásku Luca.Luce byl zajat pirátem jménem Scar.Armélia se v převlečení vydává na pirátovu loď a snaží se o Lucovi něco zjistit.Mezitím však mezí ní a Scarem také něco zajiskří... Manga je to krásná a líbí se mi styl,jakým je kreslená.Titulky jsou anglické.Bohužel už nevím,z jaké stránky jsem to stáhla,ale zeptám se kámošky a pak vám to sem hodím . Jinak pár stránek a obrázků z ní sem dám: [url] | |
|
solid__snake Webmaster
Poeet p?íspivku : 225 Age : 34 Město : Opava Oblíbený charakter : Yoshimitsu Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Wanted (manga) Thu Aug 16, 2007 3:40 pm | |
| líbí se mi ten styl kreslení... | |
|
AmySorel Webmaster
Poeet p?íspivku : 683 Age : 32 Město : Karlovy Vary Oblíbený charakter : Raphael,Amy,Siegfried Registration date : 13. 08. 07
| |
prominka Středověký válečník
Poeet p?íspivku : 315 Age : 29 Město : Ostrava Oblíbený charakter : Tira,Cassandra.... Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Wanted (manga) Thu Aug 16, 2007 4:46 pm | |
| Jéé to je pěkné | |
|
AmySorel Webmaster
| Předmět: Re: Wanted (manga) Thu Aug 16, 2007 4:56 pm | |
| Tak už mám tu stránku! Je to www.vnmanga.comAbyste mohli stahovat se musíte nejprve zaregistrovat(a až vám to naskočí tak klikněte na Website,ne na forum). | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Wanted (manga) | |
| |
|